Turktime

Zafer Algöz kitap yazdı

Usta oyuncu Zafer Algöz, "Haşırt Dı Bilekbord" isminde bir kitap yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Zafer Algöz kitap yazdı
Haberler / Kültür
9 Şubat 2017 Perşembe 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bugüne dek pek çok tiyatro oyununda, dizide ve sinema filminde rol alan usta oyuncu Zafer Algöz'ün, sahnede ve setlerde yaşadığı trajikomik anıları, Haşırt Dı Bilekbord adıyla ve İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini aldı. Haşırt Dı Bilekbord'un önsözünü ise Cem Yılmaz yazdı.
zafer2
Kemal Sunal'la birlikte kamera karşısına geçtiği Saygılar Bizden dizisinde yaşadıkları, vukuatlı geçen Ağır Roman filminin çekimleri, A.R.O.G'un film ekibini gülme krizine sokan kamera arkası ve daha nicesi, Zafer Algöz'ün muzip üslubuyla aktarılıyor.
zafer4

Öztürk Serengil, Kemal Sunal, Sadri Alışık, Cem Yılmaz gibi tüm Türkiye'yi güldüren isimlerle çalışan, dost sohbetlerinde bir araya gelen Algöz, onları hiç bilmediğimiz yönleri ile anlatıyor; Müşfik Kenter, Yıldız Kenter, Can Gürzap gibi usta tiyatrocularla yaşadıklarını okuyucu ile paylaşıyor.

zafer6


Zafer Algöz; Kemal Sunal'dan Sadri Alışık'a, Öztürk Serengil'den Fatma Girik'e, Erkan Can'dan Cem Yılmaz'a pek çok sanatçıyla setlerde, sahnede ve dost meclislerinde yaşadıklarını anlatıyor. Haşırt Dı Bilekbord güldürüyor, hüzünlendiriyor ve sanat dünyasının önemli isimlerini daha yakından tanıma fırsatı sağlıyor…
Usta bir oyuncunun tanıklıklarıyla sese ve zamana soluk veren öyküler…

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime