Turktime

Yusuf Yazıcı’nın CSKA Moskova’ya transferinde ‘Nataşa’ rezaleti!

Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer olan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'nın duyurulduğu videoda skandala imza atıldı. Rus ekibinin resmi transfer duyurusu tepkilerin ardından yayından kaldırılırken, CSKA Moskova'dan açıklama geldi
ABONE OL
Abone Ol
Yusuf Yazıcı’nın CSKA Moskova’ya transferinde ‘Nataşa’ rezaleti!
Haberler / Spor
19 Ocak 2022 Çarşamba 19:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransa’nın Lille takımından Rus ekibi CSKA Moskova’ya transfer olan Yusuf Yazıcı, istemeden de olsa tarihin en kötü transfer duyurularından birinde yer aldı.

CSKA Moskova milli futbolcunun transferi için hazırladığı videoda, Yusuf Yazıcı’yla Instagram’dan üzerinden yapılan bir mesajlaşma mizanseni yapıldı. Görüntülerde CSKA Moskova’nın transfer için Yusuf Yazıcı’ya sürekli mesaj attığı, yıldız futbolcunun ise cevap vermediği görülüyor. Ancak CSKA Moskova cephesinin “Yusuf, burası Rusya. Bir sürü Nataşa (Rusya’daki seks işçileri kastediliyor) var” yazmasının ardından Yusuf Yazıcı sözde “Yoldayım, 5 dakika” yanıtını veriyor.
 


Gelen tepkilerin ardından videoyu yayından kaldıran CSKA Moskova’da, kulübün televizyon müdürü Katerina Kirilcheva, “Yayınladığımız video için çok üzgünüm. Çok kısa sürede bir senaryo yazmam gerekiyordu ve aklıma bu geldi. Uygunsuz, başarısız ve biraz saldırgan bu video için özür dilerim. Ayrıca kişisel olarak Yusuf’tan da özür dilerim” ifadelerini kullandı.

FEDERASYONDAN TEPKİ GELDİ

Rusya Futbol Federasyonu Etik Kurulu Başkanı Andreev ise “Aptalca bir video! Kadınlarımız hakkında saldırgan bir paylaşım. Böyle şaka mı olur? Etik kurulumuz bu durumu değerlendirecek” sözleriyle tepki gösterdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime