Turktime

Younes Belhanda'dan Galatasaray sözleri: Pislik gibi kovuldum!

Galatasaray'dan beklenmedik şekilde ayrılarak daha sonra Adana Demirspor'a transfer olan Faslı futbolcu Younes Belhanda, eski takımı hakkında açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Younes Belhanda'dan Galatasaray sözleri: Pislik gibi kovuldum!
Haberler / Spor
14 Mayıs 2022 Cumartesi 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2021-2022 sezonunun başında Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Belhanda, Twitter'da sohbet odasında dikkat çeken sözler söyledi.

Galatasaray'da yaklaşık 4 yıl boyunca top koşturan ve şampiyonluk sevinci yaşayan Belhanda, "Galatasaray için sahada her zaman her şeyimi verdim, kırık çeneyle dahi oynadım. Galatasaraylı taraftarlar pazartesi beni ıslıklamaz inşallah" şeklinde konuştu.

"KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAMADI"

Galatasaray'dan ayrıldığı döneme ilişkin konuşan Belhanda, "Şu an bunun hakkında konuşmam benim için karışık bir durum çünkü hala FIFA'da süren hukuki bir sürecimiz var ama pislik gibi kovuldum. Dikkat edin, hayatımın bir parçası olan kulübü suçlamıyorum. Mustafa Cengiz, kısa bir süre önce öldü, Allah rahmet eylesin. Yani ben de her şeyi söylemek istemiyorum. Basitçe söylemek gerekirse, kulübün ve avukatların tavsiyesine rağmen beni gönderdi, kimse ne olduğunu anlamadı" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime