Turktime

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri yeniden sinemada

Yeşilçam klasikleri, İstanbul Modern Sinema'da, tekrardan sinemaseverlerle buluşuyor. Sinemacılarla söyleşilerin de gerçekleşeceği 'Eskimeyen Filmler' programı 11 Mayıs'ta başlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri yeniden sinemada
Haberler / Kültür
9 Mayıs 2017 Salı 20:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Modern Sinema, 11 tane Yeşilçam klasiğini tekrardan izleyicilerle buluşturuyor. ‘Eskimeyen Filmler’ kapsamında Metin Erksan'ın Karanlık Dünya, Memduh Ün'ün Üç Arkadaş, Atıf Yılmaz'ın Ah Güzel İstanbul, Özcan Alper'in Sonbahar ve Semih Kaplanoğlu'nun Bal adlı filmleri de yer alıyor. Film gösterimlerinin yanı sıra ‘Yeşilçam'da Nostalji ve Melodram’ ve ‘Türk Sinemasında Yeni Arayışlar’ başlıklı iki panel de gerçekleştirilecek.

Klasikler, zaman içerisinde kült haline dönüşen yapımlar, kıyıda köşede kalmış gizli hazineler ve güncel ödüllü filmlerle birlikte Türkiye sinemasının mevcut birikimini bir araya toplayan program, her gösterim öncesi akademisyen ve yazarların sunumları ile gerçekleşiyor.
programm
Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime