Turktime

Yeni düzenleme! Twitter Blue abonesi olmayanlar Tweetdeck kullanamayacak

Birden fazla Twitter hesabını yönetmek ve o hesaba ait yapılabilecek tüm işlemleri ve etkileşim sayfalarını tek bir ekran üzerinde görmeye yarayan Tweetdeck uygulaması ücretli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni düzenleme! Twitter Blue abonesi olmayanlar Tweetdeck kullanamayacak
Haberler / Teknoloji
4 Temmuz 2023 Salı 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elon Musk’un satın almasının ardından kullanıcıların tepkisini çeken birçok yeni uygulama getirilen Twitter’da bu kez de 'Tweetdeck' sorunu gündemde. Birden fazla Twitter hesabını yönetmek ve o hesaba ait yapılabilecek tüm işlemleri ve etkileşim sayfalarını tek bir ekran üzerinde görmeye yarayan Tweetdeck uygulaması ücretli oluyor.

ÜCRET ÖDEMELERİ GEREKECEK

Şirket tarafından Pazartesi günü yapılan açıklamaya göre, Twitter kullanıcılarının çevrimiçi gösterge paneli TweetDeck'i kullanabilmeleri için yakında 'doğrulanmaları' yani ücret ödemeleri gerekecek.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, yeni politikanın 30 gün içinde yürürlüğe gireceği ve bu durumun Twitter'a gelir artışı getirebileceğini belirtildi.

Son birkaç gün içinde çok sayıda kullanıcının TweetDeck'in bazı bölümlerine erişememesinin ardından Twitter, Pazartesi günü web uygulamasının yeni bir sürümünü kullanıcılara sunmaya başladı. Şirket ayrıca 30 gün içinde kullanıcıların TweetDeck'e erişmek için doğrulanmış olmaları gerekeceğini de ekledi.

Bu, yalnızca Twitter Blue abonelerinin, doğrulanmış kuruluşların ve Twitter tarafından doğrulama hediyesi verilen bazı kişilerin TweetDeck'i kullanabileceği anlamına geliyor.

Twitter, eski TweetDeck'teki tüm kayıtlı aramaların ve iş akışlarının yeni sürüme taşınacağını söyledi. Yeni sürüme geçiş yapan kullanıcıların sütunlarını da içe aktarma seçeneğine sahip olacağı belirtildi.

Twitter, kullanıcılara isterlerse Twitter Blue'yu satın almadan önce yeni TweetDeck'i test etmeleri için 30 günlük bir deneme süresi de veriyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime