Turktime

Yeni Yıl Pazarı'na saldırı! Bu kez adres Eskişehir!

Burak Özger isimli şahıs, Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Yıl Pazarına saldırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni Yıl Pazarı'na saldırı! Bu kez adres Eskişehir!
Haberler / Güncel
29 Aralık 2024 Pazar 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Yıl Pazarı, sabah saat 05:45’te Burak Özger isimli bir şahsın saldırısına uğradı. Şahıs, “Burası şeriat ülkesi” diyerek stantlara, ışıklara, çadırlara ve masalara zarar verdi.

Eskişehir yerel medyasına göre görgü tanıkları, saldırganın Atatürk ve İsmet İnönü heykellerine yönelik tehditkâr ifadeler kullandığını belirtti. Videoda, “Bunların hepsini yıkacağız bir gün” diyerek anıtın ışıklandırmasına zarar verdiği görüldü.

GÖZALTINA ALINDI
Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı gözaltına aldı. Soruşturmanın devam ettiği ve şahsın ifadesinin alınmasının ardından adli sürecin başlatılacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Turktime