Turktime

Yarın Yokmuş Gibi dizi setinden ilk fotoğraflar!

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i buluşturan 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinin setinden ilk fotoğraflar geldi. İddialı dizi, film ve dizi içerik platformu Gain'de izleyicilerle buluşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Yarın Yokmuş Gibi dizi setinden ilk fotoğraflar!
Haberler / Medya
23 Aralık 2023 Cumartesi 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç, Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Kırmızısı' adlı filminden 6 yıl sonra yeni bir proje ile bir araya geliyor. İkilinin başrollerini paylaşacağı 'Yarın Yokmuş Gibi' isimli dizi 9 Aralık'ta sete çıktı.

Theo van Gogh'un yönettiği 'Interview' filminden ilham alınarak hazırlanan Yarın Yokmuş gibinin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı. Yapımcılığını Saner Ayar'ın, senaryosunu Ekin Atalar'ın, yönetmenliğini ise Zeynep Günay'ın üstlendiği iddialı dizi, film ve dizi içerik platformu Gain'de izleyicilerle buluşacak.

Dört bölümden oluşacak mini dizi, oyuncu Manolya ve deneyimli gazeteci Hakan'ın röportaj için bir araya gelmesiyle başlıyor ve hikaye bir anda bambaşka bir noktaya ilerliyor.

Halit Ergenç, 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinin hemen ardından 'Adsız Aşıklar' adlı başka bir dijital dizide daha başrol oynayacak.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime