Turktime

Xiaomi logosunda değişiklik yaptı

Akıllı telefon ve cihazlar üreticisi Xiaomi, logosunu değiştirdi. Şirketin yeni logosunun eskisinden çok farklı olmaması sosyal medyada konuşuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Xiaomi logosunda değişiklik yaptı
Haberler / Teknoloji
31 Mart 2021 Çarşamba 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Xiaomi logosunu uzun bir süredir değiştirmiyor, pek çok noktada bu logosunu kullanıyordu. Bugün düzenlenen yeni ürün etkinliğinde Xiaomi logosunu değiştirme kararı aldığını duyurdu. Etkinlikte sahneye çıkan firma yetkilileri, Xiaomi'nin yeni logosunu ilk kez gösterdi.

İŞTE XIAOMI'NİN YENİ LOGOSU

Xiaomi'nin yeni logosu, eski logoya oldukça benziyor. Xiaomi yeni logosunda ise köşeleri kaldırıp, kenarları yuvarlatarak yeni logosunu daha dikkat çekici bir hale getirmiş gibi görünüyor. Firma, yeni logo için dünyaca ünlü tasarım ustası Kenya Hara ile çalışmış. Logoya eşlik edecek Xiaomi yazısı da biraz farklı. Örneğin, a harfinde farklılıklar var. Xiaomi, yazılı ve yazısız iki haliyle görücüye çıkan yeni logosunu şimdiden genel merkezinde kullanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime