Turktime

Whatsapp'a 'nihayet’ dedirten özellik geldi!

Yeniliklerine hız kesmeden devam eden Whatsapp kaybolan sesli mesaj gönderme özelliğini kullanıma sundu. Bir kez görüntülendikten sonra kaybolan sesli mesajlar gönderme özelliği birçok kullanıcıyı sevindirmiş gibi görünüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Whatsapp'a 'nihayet’ dedirten özellik geldi!
Haberler / Teknoloji
10 Aralık 2023 Pazar 03:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Whatsapp resmi bloğundan yaptığı açıklamada, bir kez görüntülendikten sonra kaybolan sesli mesajlar gönderme özelliğini getirdiğini duyurdu. Gizliliğin her geçen gün daha önemli olduğu günümüzde, Whatsapp’a gelen bu özellik birçok kullanıcıyı sevindirmiş gibi görünüyor.

BİR KEZ GÖRÜNTÜLENDİKTEN SONRA KAYBOLAN SESLİ MESAJ ÖZELLİĞİ 

Whatsapp gizliliği arttırmak için 2021 yılında fotoğraf ve videolar için Bir Kez Görüntüle özelliğini getirdi. Mesajlaşma uygulaması şimdi bu özelliği biraz daha genişleterek sesli mesajları da dahil etti. Artık göndermiş olduğunuz sesli mesaj için Bir Kez Görüntüle seçeneğini seçip gönderdiğinizde, karşı taraf mesajı dinledikten sonra mesajınız kaybolacak.

Bir kez görüntülendikten sonra kaybolacak sesli mesajlar “tek seferlik” ibaresiyle belirtiliyor. Böylece sizin için gizliliği önemli konularda gönderdiğiniz sesli mesajlar daha güvenli hale gelmiş olacak. Örneğin kredi kartı bilgilerinizi veya bunun gibi kritik bilgilerinizi sesli mesaj olarak gönderiyorsanız bu özellik işini görecektir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime