Turktime

WhatsApp web'e yeni özellik

WhatsApp Web uygulamasına gelecek yeni özellik ortaya çıktı. Mesaj düzenleme seçeneği, beta programına katılan kullanıcılara sunuldu.
ABONE OL
Abone Ol
WhatsApp web'e yeni özellik
Haberler / Teknoloji
10 Mayıs 2023 Çarşamba 22:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birkaç gün önce WhatsApp Web için beta programı başlatılmıştı. WhatsApp, beta programı ile kullanıcılardan hata bildirimleri ve geri bildirimler beklerken yeni özellikleri sunmak istiyor. Beta programında hangi özelliklerin olacağı merak konusuydu, nihayet belli oldu.

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; WhatsApp, birkaç beta test kullanıcısına mesaj düzenleme özelliğini sundu.

'MESAJI DÜZENLE' ÖZELLİĞİ

WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntüsüne göre, mesaja tıklandığında “mesajı düzenle” seçeneği çıkacak ve mesaj düzenlenebilecek. Tabii ki bunun bir süresi var. Sohbet ve grup mesajlarını düzenlemek için 15 dakika vakit var. Yani, yazım hatalarını düzeltmek için getirilmiş bir özellik. Mesajlar birden fazla kez düzenlenebiliyor. Şu an için yalnızca metin mesajları düzenlenebiliyor.

Mesajları düzenleme özelliğinin WhatsApp Web’in resmî beta programında aktif olduğunu ancak sınırlı sayıda kullanıcıya açıldığını hatırlatalım. Elbette ilerleyen haftalarda daha fazla kullanıcıya açılacaktır. Hatta, yakında WhatsApp mobil uygulamasında da kullanılabileceği söyleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime