Turktime

WhatsApp o özelliği duyurdu!

Dünyanın en yaygın kullanılan haberleşme uygulaması olan WhatsApp, her geçen gün yeni özelliği daha duyuruyor. Yeni özellikleri ile kullanıcılarını memnun etmeye devam eden WhatsApp, ağızları açık bırakan en yeni özelliğini duyurdu. Henüz beta sürümünde test edilen özelliği herkes merakla bekliyor.
ABONE OL
Abone Ol
WhatsApp o özelliği duyurdu!
Haberler / Teknoloji
14 Haziran 2023 Çarşamba 17:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

WhatsApp, iOS ve Android için en son beta güncellemelerini yayınladı. Her iki güncellemede de merakla beklenen o özellik ortaya çıktı. WhatsApp bir süredir her zamankinden daha aktif ve peş peşe yeni özellikler duyuruyor. iOS ve Android için hazırlanan iki yeni beta güncellemeyi birden test için yayına süren WhatsApp, daha önceden geleceği duyurulan o özelliğini de görücüye çıkardı.

iOS 23.12.0.71 ve Android 2.23.13.4 beta sürümlerinde ortaya çıkan bu özelliğin adı görüntülü mesajlar. Şimdilik sadece beta kullanıcılarının test edebildiği bu özellikler WhatsApp'ta kişiler birbirlerine 60 saniyeye kadar kısa videolarla mesaj gönderebilecek. Özellik ilerleyen süreçte daha fazla kullanıcıya sunulacak. Sohbet çubuğundaki mikrofon düğmesine basarak 60 saniyeye kadar video mesaj kaydedip karşı tarafa gönderebileceksiniz. Karşıdaki kişinin bu mesajı alabilmesi için WhatsApp'ını son sürümüne güncellemesi gerekiyor. Video mesajlar da tıpkı sesli ve metin mesajları gibi uçtan uca şifrelenecek. Yani video mesajınızı sadece gönderdiğiniz kişi görebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime