Turktime

WhatsApp'dan Androidler için yeni güncelleme!

WhatsApp, Android sürümü için önemli bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile Android - iOS arasındaki arayüz farkı daha da azaldı. Navigasyon barı ekranın altına taşınarak kullanıcıların erişimini kolaylaştırdı.
ABONE OL
Abone Ol
WhatsApp'dan  Androidler için yeni güncelleme!
Haberler / Medya
30 Mart 2024 Cumartesi 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meta'ya ait olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünyanın dört bir yanından milyarlarca kullanıcıya sahip. Bu bağlamda geliştirici şirket, kullanıcılarını memnun edebilmek için sürekli olarak yeni özellikler ve güncellemeler üzerinde çalışıyor.

Son olarak Meta, WhatsApp'ın Android sürümüne yönelik önemli bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile birlikte Android – iOS arasındaki arayüz farkı daha da azaldı.

Android için WhatsApp'ta navigasyon barı ekranın altına taşındıBilindiği üzere Meta bünyesinde WhatsApp için hem Android hem de iOS işletim sistemleri için çalışmalar yürüten ayrı ekipler bulunuyor.

Bu bağlamda bir taraf için kullanıma sunulan özellikler bazen diğer yanda olmayabiliyor. Bununla birlikte arayüz tarafında da bazı farklılıklar var. Ancak şirket, bu farkları azaltmaya çalışıyor gibi görünüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime