Turktime

Voleybolda milli takımlar sezonu açıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile A Milli Erkek Voleybol Takımı için sezona açılış töreni yapıldı. Etkinlikte Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın yanı sıra Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de yer aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Voleybolda milli takımlar sezonu açıldı
Haberler / Spor
25 Mayıs 2023 Perşembe 07:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı ile CEV Avrupa Altın Ligi'nde yer alacak A Milli Erkek Voleybol Takımı için sezon açılış töreni gerçekleştirildi.

İstanbul'da bir otelde gerçekleştirilen sezon açılışına, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Yönetim Kurulu üyeleri, milli takımların antrenörleri ve ay-yıldızlı oyuncuların yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

“VOLEYBOL ÜLKESİYİZ”

Törende bir konuşma yapan TVF Başkanı Üstündağ, yeni sezon öncesi hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, şu şekilde konuştu:

"Voleybol ülkesiyiz. İtalya'da yarı finale kalan 4 takımın 3'ü Türk takımıydı, finali Türk takımlarının oynadığı bir yıl yaşadık. Bu, bizi çok gururlandırdı. Burada emeği geçen tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz voleybol ülkesiyiz. Geldiğimiz yerde dünyanın ve Avrupa'nın en iyi ligine sahibiz."

“ÇOK HEYECANLIYIZ”

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, şu değerlendirmede bulundu:

"Harika atmosfer var. Her şey mükemmel. Geleli bir hafta oldu, bir haftadır takımla birlikteyim. Geldiğim günden bu yana takımın davranışı, çalışma düzenleri harika. Söylediklerimi yapmaya çalışıyorlar. Başlangıçtan bu yana çok güzel şeyler yaşanıyor. Çok heyecanlıyız. Hedeflerimize adım adım ulaşmaya çalışacağız."

“GURUR DUYUYORUM”

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Alberto Giuliani ise, şu ifadeleri kullandı:

"Depremde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Türk Milli Takımı'nın antrenörü olduğum için gurur duyuyorum. Potansiyeli olan genç ve tecrübeli bir takımla çalışıyorum, bu yüzden çok mutluyum. Takımımız son maça kadar savaşacak. Başkanımıza ve herkese söz veriyorum, her maç sonuna kadar savaşacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

“BÜYÜK BİR POTANSİYELİMİZ VAR”

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, şu şekilde konuştu:

"Yeni bir milli takım sezonunda her zaman olduğu gibi hedeflerimiz büyük. Yeni bir ekiple çalışıyoruz. Milli forma altında olmayı özlemişiz. Çalışırken eğlenen bir ekibiz. Yeni sisteme alışmaya çalışıyoruz. Büyük bir potansiyelimiz var. Kürsüde olmak için çalışacağız. Bize ve erkek takımımıza başarılar diliyorum."

"BU EKİP BU SEZON ÇOK BÜYÜK SES GETİRECEK"

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın kaptanı Arslan Ekşi ise şu şekilde görüş belirtti:

"Çok yoğun ve stresli lig maratonunu yeni bitirdik. Ara vermeden milli takım için ter dökeceğiz. Çok uzun bir maraton başlıyor bizim için. Hedefimiz hem Altın Ligi'nde hem de Challenger Cup'ta şampiyon olmak. Ana hedefimiz Avrupa Şampiyonası ve olimpiyat elemesi. Avrupa Şampiyonası'nda ilk 4'ü hedefliyoruz. Bu ekip bu sezon çok büyük ses getirecek. Yaz sezonunu güzel açıp güzel kapatacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime