Turktime

Vladimir Putin için flaş iddia!

Vladimir Putin kalp krizi mi geçirdi, zehirlendi mi? Rusya Devlet Başkanı Putin'in kalp krizi geçirdiği iddiaları dünya genelinde büyük bir ilgi uyandırdı. Moskova, bu iddialara dair bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Medya organları da bu gelişmeyi geniş bir şekilde ele aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Vladimir Putin için flaş iddia!
Haberler / Dünya
24 Ekim 2023 Salı 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırmalar sürüyor. Daha önce de kalp krizi iddialarıyla gündeme gelen Vladimir Putin hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Peki Vladimir Putin kalp krizi mi geçirdi, zehirlendi mi?

Vladimir Putin kalp krizi mi geçirdi, zehirlendi mi? Rusya Devlet Başkanı Putin'in kalp krizi geçirdiği iddiaları gündeme geldi. Bu gelişme, Ukrayna ile devam eden krizde Rusya'nın liderinin sağlığıyla ilgili endişeleri artırdı. Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, bazı kaynaklar ve medya organları, Putin'in kalp krizi geçirdiği yönünde haberler yayınladılar. Peki Putin'in sağlık durumu nasıl, zehirlendi mi yoksa kalp krizi mi geçirdi? İşte tüm detaylar. 

VLADİMİR PUTİN KALP KRİZİ Mİ GEÇİRDİ?

Mynet.com'da yer alan habere göre, Putin ile ilgili General SVR'nin iddiasına göre olay pazar akşamı saat 21.05 sularında yaşandı.

Rezidansta görev yapan gizli servis yetkilileri, Putin'in odasında bir düşme sesi geldikten sonra odaya girdi.

Ajanların içeride Putin'i yere düşmüş ve kasılmış halde bulduğu, masadaki yiyeceklerin de devrilmiş olduğu ifade edildi.

PUTİN SAĞLIK DURUMU NASIL NASIL?

Telegram üzerinden yayımlanan haberde Putin'in rezidansında kalbinin durduğu, doktorların yaptığı hızlı müdahale sonucunda Rus liderin hayata döndüğü öne sürüldü.

PUTİN ZEHİRLENDİ Mİ?

Diğer taraftan, Rusya'da bulunan bazı muhalif telegram haber kanallarına göre, Putin'in kalp krizi geçirmediği, bunun yerine Avrupalı bazı ülkelerin istihbarat ajanları tarafından zehirlendiği iddia edilmektedir. Putin'in sağlığına ilişkin ilk haberleri paylaşan General SVR kanalı ise, kalp krizinin Rus liderin yakın çevresinde ciddi endişelere neden olduğunu ve Putin'in ani bir ölüm durumunda alınacak önlemleri görüşmek üzere bir toplantı düzenlendiğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime