Turktime

Victor Osimhen İstanbul'a geldi: İlk sözleri...

Galatasaray'ın yeni transferi, dünya yıldızı golcü isim Victor Osimhen, gece 03.20 sıralarında İstanbul'a geldi. Havalimanında coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılanan Osimhen, "Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Victor Osimhen İstanbul'a geldi: İlk sözleri...
Haberler / Spor
3 Eylül 2024 Salı 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın, İtalya Serie A takımlarından olan Napoli'den kiraladığı Nijeryalı forvet Victor Osimhen, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'na gelen dünyaca ünlü forveti, çok sayıda Galatasaray taraftarı karşıladı. 

Taraftarlara üçlü çektiren Osimhen, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'le birlikte alandan özel araçla ayrıldı.

Alanda açıklamada bulunan Osimhen, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım" dedi.

"MERTENS MÜTHİŞ BİRİSİ"

Galatasaraylı futbolcu ve Napoli'den eski takım arkadaşı olan Dries Mertens ile birlikte oynayacağı hatırlatılan Osimhen, "Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki Osimhen, geçtiğimiz sezon Napoli ile 32 maça çıkarken 17 gol attı. Ayrıca Osimhen, "transfermarkt"deki 100 milyon euro değeri ile dünyadaki en değerli dördüncü forvet konumunda.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime