Turktime

Vatandaşlar Köfteci Yusuf’a sahip çıkıyor

Domuz eti iddiaları nedeniyle zorlu günler geçiren Köfteci Yusuf’a yönelik tepkiler değişmeye başladı. Şimdi şubelere destek amacıyla gidenlerin sayısında belirgin bir artış gözlemleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Vatandaşlar Köfteci Yusuf’a sahip çıkıyor
Haberler / Güncel
17 Ekim 2024 Perşembe 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürünlerle ilgili yaptığı açıklama, Köfteci Yusuf’u yeniden gündeme taşıdı. İddialara rağmen firma, son zamanlarda dikkat çekici bir müşteri akınına maruz kalıyor. Bir şubesinde çekilen kalabalık görüntüler, sosyal medyada “Rüzgâr değişti” yorumlarına yol açtı. Mağazaların bu denli dolmasının ardında yatan sebep ise iletişim stratejisi mi, yoksa halkın iddialara itibar etmemesi mi, belirsizliğini koruyor.

Türkiye genelinde 278 şubesi bulunan Köfteci Yusuf’a, iddialara karşı çıkan pek çok kişi destek vermek amacıyla şubelere akın etti. Sosyal medya platformlarında yayılan bir video, kalabalık bir şubenin görüntülerini paylaşarak büyük ilgi topladı. Bu görüntülerin altında "Yusuf bu durumu iyi yönetiyor", "Halk ona sahip çıkacak" gibi yorumlar dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime