Turktime

Valilikten kritik uyarı!

Ankara Valiliği, elde edilen meteorolojik veriler nedeniyle pazar ve pazartesi günleri il genelinde "zirai don" uyarısında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Valilikten kritik uyarı!
Haberler / Güncel
8 Mart 2024 Cuma 22:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Havaların bir sıcak bir soğuk ilerlemesi nedeniyle vatandaşlar zorluklarla boğuşurken, çiftçilere yönelik Ankara Valiliği'nden kritik bir uyarı geldi.

Meteorolojik verilere göre pazar ve pazartesi günlerinde yaşanabilecek "zirai don" olaylarına karşı valilikten uyarı mesajı yayımlandı.

TEDBİRLİ OLUNMASI ÇAĞRISI YAPILDI

Valilikten yapılan açıklamada: "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; Ülkemizin iç ve batı bölgelerinde hafta sonunda sıcaklıkların düşmesine bağlı olarak Pazar ve Pazartesi günleri Ankara il genelinde hafif yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime