Turktime

Ünlü oyuncudan dikkat çeken detaylar

Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu'nun kız kardeşinin doğum günü partisine katılmayan Beren Saat, parmağından alyansını çıkardı. Ünlü oyuncunun tişörtündeki "Uçmayı unutma" yazısı da dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü oyuncudan dikkat çeken detaylar
Haberler / Magazin
22 Mayıs 2018 Salı 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir markette uzun süre reyonlar arasında dolaşıp mutfak alışverişi yapan oyuncu Beren Saat, çıkışta muhabirlerle konuşmamak için hızla aracına yöneldi. Saat'in parmağında alyansın olmaması da dikkatlerden kaçmadı.


YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Bir yıldır tüp bebek tedavisi gördüğü konuşulan ve son zamanlarda eşi Kenan Doğulu'yla görüntülenemeyen Beren Saat üzerindeki "Uçmayı unutma" yazılı tişörtle ve ilginç çantasıyla dikkat çekti. Bir dikkat çeken olay ise oyuncunun parmağında yüzük takılı olmamasıydı.





"NETLEŞEN PROJE YOK"

Beren Saat, yeni sezon için bir projesi olup olmadığı sorusuna "Şimdilik netleşen bir şey yok" diye yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu'nun kız kardeşi Canan Doğulu'nun doğum günü partisine eşiyle beraber katılmayan Beren Saat dikkatleri üzerine çekmişti.


Beren Saat böyle görüntülendi;

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime