Turktime

Umut Nayir, Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş , geçtiğimiz sezon Hajdut Split takımına kiralık olarak giden tecrübeli futbolcu Umut Nayir ile yollarını ayırdı. Umut Nayir, yayınladığı mesajla Siyah-Beyazlılara veda etti.
ABONE OL
Abone Ol
Umut Nayir, Beşiktaş'a veda etti
Haberler / Spor
11 Ağustos 2021 Çarşamba 17:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Umut Nayir, yayınladığı mesajla Siyah-Beyazlılara veda etti. Umut Nayir'in yayınladığı mesaj şöyle;

Büyük Beşiktaş Camiası; 

Bugün itibariyle kendi adıma yeni bir serüvene başlıyorum. Türkiye'nin en büyük camialarından birinin parçası olmak benim için hep özel bir duygu olarak kalacak. Bana Beşiktaş gibi büyük bir kulübün parçası olma fırsatım veren, destekleyen ve üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim. 

Bir özel teşekkür de büyük Beşiktaş taraftarına, takımda olduğum dönemde ya da kiralık olarak farklı bir takımın formasını giydiğim dönemlerde de her zaman desteğini hissettiğim büyük taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin desteğini ve sevgisini asla unutmayacağım. Hoşçakalın. 

Sevgilerimle. 

M. Umut Nayir 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime