Turktime

Ümit Özdağ'dan İmamoğlu'na tepki: İşini yapmadı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gazeteci Bahar Feyzan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Burada gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özdağ, "İmamoğlu tekrar İstanbul Belediye Başkanı seçilir mi?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Ümit Özdağ'dan İmamoğlu'na tepki: İşini yapmadı!
Haberler / Siyaset
2 Ağustos 2023 Çarşamba 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gazeteci Bahar Feyzan'ın YouTube kanalına konuk oldu. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programına katıldığı yayında  gazeteci Bahar Feyzan ile aralarında "Hanımefendi" tartışması yaşanmıştı. Özdağ'ın "Bakın Hanımefendi.." dediği Feyzan, "Hanımefendi mi? Üslubunuz çok yanlış" ifadelerini kullanmıştı.

Bahar Feyzan bu kez kendi programında  Ümit Özdağ  ile yeniden bir araya geldi. Feyzan'ın programa başlarken "Merhaba" dediği Özdağ ise "Merhaba hanımefendi hoş geldiniz" dedi.

"EKREM İMAMOĞLU İŞİNİ YAPMADI"

Gündeme dair de merak edilenleri yanıtlayan Özdağ, Feyzan'ın sorduğu ""İmamoğlu tekrar İstanbul Belediye Başkanı seçilir mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

Ekrem İmamoğlu bu 5 seneyi İstanbul Belediye Başkanı olarak geçirmedi geçirseydi seçilebilirdi. Ekrem Bey, bu 5 seneyi 'cumhurbaşkanı nöbetçi adayı' olarak geçirdi. İşinizi iyi yapacaksınız. İşinizi iyi yaparsanız yaptığınız iş sizi bir başka noktaya taşır. Bir başka iş yapmaya kalkarsanız ne üstlendiğiniz işi yapabilirsiniz doğru dürüst ne de  olmak istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. Ekrem İmamoğlu işini yaptı mı derseniz hayır yapmadı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime