Turktime

UEFA, Ballon d'Or'a 2 yeni ödül ekleyerek sürpriz anlaşmayı açıkladı

UEFA, France Football ve L'Equipe'in sahibi Groupe Amaury ile Ballon d'Or'un düzenlenmesi için anlaşma sağlandığını açıkladı. Ballon d'Or ödüllerine iki yeni kategorinin ekleneceği belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
UEFA, Ballon d'Or'a 2 yeni ödül ekleyerek sürpriz anlaşmayı açıkladı
Haberler / Spor
3 Kasım 2023 Cuma 17:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YENİ KATEGORİLER BELLİ OLDU

UEFA'nın bu anlaşma kapsamında Ballon d'Or ödüllerine eklediği iki yeni kategori hakkında detaylar paylaşıldı. Yılın En İyi Genç Oyuncusu ve Fair Play Ödülü, artık bu prestijli ödül töreninin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu yenilikler, futbol dünyasında genç yeteneklere ve sporun etik değerlerine verilen önemi vurguluyor.

YILIN EN İYİ GENÇ OYUNCUSU

Yeni kategori olan "Yılın En İyi Genç Oyuncusu" ödülü, genç yetenekleri ve onların potansiyellerini öne çıkaracak. Bu ödül, 21 yaş altı oyuncular arasında yılın en parlak yıldızını onurlandıracak. Futbolun geleceğini şekillendiren gençler, artık Ballon d'Or töreninde de hak ettikleri tanıma kavuşacaklar.

FAIR PLAY ÖDÜLÜ

Fair Play Ödülü ise futbolun temel etik değerlerine saygı gösteren oyunculara veya takımlara verilecek. Sporun ruhunu ve dürüstlüğünü temsil eden bu ödül, oyuncuların ve kulüplerin sportmenliklerini ödüllendirmeyi amaçlıyor. Fair Play Ödülü sahipleri, futbolun güzelliklerini ve sporun saygın yönlerini yansıtan isimler olarak anılacaklar.

BALLON D'OR: FUTBOLUN ZİRVESİ

Ballon d'Or, futbol dünyasının en saygın ödül törenlerinden biri olarak kabul ediliyor. Her yıl dünya çapındaki en iyi futbolcular arasından seçilen birinciyi onurlandırıyor. Bu yeni anlaşma ve eklenen kategoriler, Ballon d'Or'un daha da prestijli bir etkinlik haline gelmesini sağlayacak. Futbolseverler, genç yeteneklerin yükselmesini ve fair play prensiplerine olan bağlılığın takdir edilmesini izlemek için sabırsızlanıyorlar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime