Turktime

Turktime Parlamento Şefi Mihriban Başlı sordu, CHP'li Murat Emir açıkladı: Sokak Hayvanlarının uyutularak katledilmesini onaylamayız

AK Parti'nin sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi kamuoyunun yakından takip ettiği konulardan birisi oldu. “Sokak köpekleri uyutulacak mı?” sorusu ile ilgili araştırmalar başladı. Turktime Parlamento Şefi Mihriban Başlı CHP Grup Başkanvekili Murat Emir'e konuyla ilgili görüşlerini sordu.
ABONE OL
Abone Ol
Turktime Parlamento Şefi Mihriban Başlı sordu, CHP'li Murat Emir açıkladı: Sokak Hayvanlarının uyutularak katledilmesini onaylamayız
Haberler / Siyaset
23 Mayıs 2024 Perşembe 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir, TBMM Muhalefet Kulisinde gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 

Önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulu"na gelmesi beklenen ve Sokak hayvanlarının uyutulması için Ak Parti tarafından hazırlanan yeni düzenlemeye Chp'nin olumlu bakmadığını ifade etti.

"SOKAK HAYVANLARININ UYUTULARAK KATLEDİLMESİNE ONAY VERMEYİZ"

Özellikle sokakta başıboş dolaşan köpeklerle ilgili şikayetler üzerine Ak Partinin gündeme aldığı  tasarının sorunu çözemeyeceğini daha geniş açıdan bir çözüm araştırılması yapılması gerektiğini belirtti.
Murat Emir, 'Sokak hayvanlarının uyutularak katledilmesine onay vermeyiz' dedi.

Murat Emir şunları söyledi:

Sokak hayvanları ile ilgili popülasyonun artma sebebi zamanında ve süratle önlem alınmamasıdır. Süratle zamanlaması doğru kısırlaştırmalarla bu yapılabilir. Uyutmak öldürmek cinayettir. 30 günde sahiplendirilemeyen hayvanların öldürülmesinin merhametle bir ilgisi yoktur.

TURKTIME PARLAMENTO ŞEFİ/ MİHRİBAN BAŞLI

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime