Turktime

Tuncay Şanlı'nın ilginç Fatih Terim anısı

Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. EURO 2008'deki Çek Cumhuriyeti maçına da değinen Tuncay Şanlı, müsabaka esnasındaki anısını anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Tuncay Şanlı'nın ilginç Fatih Terim anısı
Haberler / Spor
8 Ekim 2024 Salı 21:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'u çalıştıran Tuncay Şanlı, Play Spor'da gündemi değerlendirdi.

"HEDEFİMİZ PLAY-OFF'UN İÇİNDE OLMAK"

Ligde 8 hafta sonunda 14 puanla 5. sırada yer alan Ümraniyespor'la ilgili konuşan Tuncay Şanlı, "İyi gidiyor gibi gözükebiliriz ama benim açımdan yeterli değil. Bu seneki hedefimiz play-off'un içinde olmak" dedi.

FENERBAHÇE HAYALİ

Fenerbahçe'de görev yapmayı hayal ettiğini belirten Şanlı, "Evimde olmak, katkı sağlamak her zaman hayalimdir" ifadelerini kullandı.

MOURINHO SÖZLERİ

Jose Mourinho'nun çok büyük bir kariyere sahip olduğunu aktaran genç teknik adam, "Fenerbahçe'nin sabır ve vakte ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

SÜPER LİG'DEKİ ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değinen Tuncay Şanlı, "Yukarıda büyüklerin çarpışacağı bir lig izleyeceğiz gibi duruyor" dedi.

EURO 2008 ANISI

EURO 2008'deki Çekya maçında kaleye geçtiği anı futbol hayatı boyunca unutamayacağını dile getiren Şanlı, "Volkan kırmızı kart gördüğünde hepimiz 'eyvah' dedik. Fatih Hoca'yla göz göze geldik. Bundan önce konuşulmuş bir şey değildi. Birçok oyuncu hocayla bakışlarla anlaşabiliyordu. Hoca da gözleriyle kaleye geç yapınca ben de kaleye geçmek zorunda kaldım. Kaleye geçerken 'acaba yapmasa mıydım?' diye düşündüm. Orada da ellerimi açıp dua ediyorum zaten. 3-4 dakika kalede olmam benim için yarım saat gibi sürdü. Kalecileri daha iyi anladım orada" ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER İFADELERİ

Arda Güler'in özel yeteneklere sahip bir futbolcu olduğunu kaydeden genç teknik adam, "Ona destek olmalıyız. Real Madrid'de planlı bir projenin içinde yer alıyor. Oynadıkça kalitesini ortaya koyuyor" şeklinde konuştu.

KEREM AKTÜRKOĞLU KONUSU

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya gittikten sonra psikolojik olarak rahatladığının altını çizen Tuncay Şanlı, "Burada yaptıklarını orada da yapıyor. Burada hep bir baskı var, eleştirilerin dozu çok fazla. Kerem 'Keşke daha erken gelseydim' diyordur" sözlerini sarf etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime