Turktime

Trabzonspor'dan Cornelius harekatı

Trabzonspor Yönetimi, Abdullah Avcı’nın listesindeki 1 numaralı forvet adayı olan Andreas Cornelius için yeniden devrede. Bordo-Mavililer, oyuncu cephesiyle tekrar pazarlıklara başlarken, Danimarkalı yıldızın da yüksek maaş inadı kırılmış gözüküyor.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'dan Cornelius harekatı
Haberler / Spor
7 Ağustos 2021 Cumartesi 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bordo-Mavili taraftarların en çok merak ettiği konu, yeni forvetin kim olacağı... Şu ana kadar Gervinho, Hamsik, Bruno Peres veKoita’nın yanı sıra Dorukhan ile İsmail Köybaşı’nı renklerine bağlayan Karadeniz ekibi, kaliteli bir golcüyü mutlaka kadrosuna katacak. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın aylar önce yönetime verdiği listenin ilk sırasında Andreas Cornelius’un ismi yazıyordu. Yönetim, hem oyuncu cephesi hem de kulübü Parma ile uzun görüşmeler yapmasına rağmen, Danimarkalı futbolcunun menacerinin yüksek talepleri nedeniyle bir türlü orta yol bulunamamıştı. EURO 2020 sonrası bir kez daha temas kurulan Cornelius ile geçtiğimiz günlerde yeniden görüşmeler başladı. Daha önce yıllık 3 milyon Euro’ları bulan bir maliyeti bulunan Cornelius’un yüksek maaş inadı kırılmış gözüküyor.

PARMA İLE ANLAŞMA YAKIN

Trabzonspor ’un planı, oyuncuyu 2 milyon Euro civarı bir ücrete ikna etmek. Bonservisi konusunda ise Parma ile temaslar kesilmedi. Daha önce Gervinho’nun transferi sürecinde İtalyan kulübüyle iletişim kuran Bordo- Mavililer, Cornelius’un bonservisi için uzlaşma zemini oluşturdu. Yaklaşık 5 milyon Euro’luk bir rakam gözden çıkarıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime