Turktime

Trabzonspor'da Sörloth gelişmesi

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Gervinho ve Peres'le görüşüyoruz" dedi, Abdullah Avcı, "Hamsik büyük oyuncu, keşke olsa..." ifadelerini kullandı, 3 yıldız da kadroya katıldı. Hem Ağaoğlu hem Avcı, Sörloth için temasların olduğunu söyledi, gözler transfere çevrildi.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'da Sörloth gelişmesi
Haberler / Spor
22 Haziran 2021 Salı 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor yeni sezona bomba gibi giriyor... Kamp dönemi öncesinde Bruno Peres, Gervinho, Marek Hamsik ve Fode Koita'ya imza attıran Karadeniz devi şimdi de gözünü eski kralı Alexander Sörloth'a dikti. Ancak bu transfer öncesinde önemli bir ayrıntı dikkat çekiyor. Transfer çalışmalarını gizli yürüten Bordo-Mavililer, Gervinho, Peres ve Hamsik'in isimlerini anlaşmalar resmiyet kazanmadan evvel vermişti.

AVCI ÇOK İSTİYOR

Başkan Ahmet Ağaoğlu,"Gervinho ve Peres'le görüşüyoruz. Pazarlıklarımız devam ediyor" demişti. Teknik direktör Abdullah Avcı da,"Hamsik çok büyük oyuncu. Kim istemez takımında? Keşke olsa..."ifadelerini kullanmıştı. Sonucunda da bu 3 isim Fırtına'ya imza atmıştı. Şimdi hem Ağaoğlu hem de Avcı, Sörloth'un adını açıkça veriyor.

Ağaoğlu, "Leipzig'in oyuncuyla ilgili bir tasarrufu olursa önce bizimle temasa geçecekler. Acele etmeyeceğiz" derken Avcı da,"Bekleyeceğim oyuncu Sörloth ise beklemeye razıyım" yorumunu yapmıştı. Bordo Mavili camia da artık Norveçli golcü için geri sayıma geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime