Turktime

Trabzonspor'da Manolis Siopis'e yol verildi

Trabzonspor, Manolis Siopis'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Açıklamada, Siopis'in sözleşme feshi için Bordo-Mavili takıma 242 bin 500 euro tazminat ödeyeceği belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'da Manolis Siopis'e yol verildi
Haberler / Spor
16 Ağustos 2023 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi.

Bordo-Mavili takımdan yapılan açıklama Manolis Siopis'in sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Emmanouil Siopis arasındaki 18.08.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan fesih sözleşmesine göre, oyuncumuz Siopis Şirketimize 242.500.-Euro fesih tazminatı ödeyecektir. Bunun dışında oyuncumuzun menajeri de işbu fesih sözleşmesi dolayısı ile Şirketimizden olan 257.500.-Euro tutarındaki menajerlik alacağından feragat etmiştir. Bu durumda Şirketimiz toplam 500 bin euro tutarında bir fesih tazminatı elde etmiştir."

SÖZLEŞME FESİH DETAYLARI

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Manolis Siopis'in bu yıl sonuna kadar Yunanistan Süper Ligi, Suudi Arabistan Ligi, Birleşik Arap Emirlikleri Ligi , İngiltere Premier Lig ve Süper Lig'den bir takıma transfer olması halinde Bordo-Mavililere ödeme yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Ayrıca, oyuncu, 31.12.2023 tarihine kadar; Yunanistan Süper Ligi, Suudi Arabistan veya Birleşik Arap Emirlikleri Ligleri ile İngiltere Premier Liginden herhangi bir kulübe transfer olması halinde 700.000.-€ veya Türkiye'de bir Süper Lig kulübüne transfer olması halinde 2.000.000.-€ Kulübümüze ödeme yapacaktır." ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime