Turktime

Trabzon'da inşaat iskelesi çöktü

Trabzon'da tünel inşaatında iskelenin çökmesi nedeniyle işçiler mahsur kaldı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzon'da inşaat iskelesi çöktü
Haberler / Güncel
23 Mayıs 2024 Perşembe 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Kanuni Bulvarı kapsamında yürütülen tünel inşaatı sırasında meydana gelen iskele çökmesi sonucu bir işçi yaralandı.

Saat 14.20 sıralarında Deliklitaş mevkiindeki Hurdacılar Sitesi karşısında bulunan tünel inşaatında meydana gelen olayda henüz bilinmeyen bir nedenle iskele çöktü. Çökme esnasında iskelede çalışan 10 işçi büyük korku ve panik yaşadı.

Tünelin 1 kilometre içinde meydana gelen olay sonrası, 112 Acil Merkezi'ne birçok işçinin tünel içinde çöken iskelenin altında kaldığı yönünde ihbar yapıldı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, çöken iskelenin altında kalan işçilerden biri yaralı olarak kurtarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer işçilerin ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime