Turktime

Tesla araçlarını geri çağırıyor!

ABD merkezli elektrikli araç devi Tesla, ikaz lambalarında hata nedeniyle, yaklaşık 2,2 milyon aracını geri çağıracak. Firmanın 5 modelinde onarım yapılacağı bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Tesla araçlarını geri çağırıyor!
Haberler / Ekonomi
3 Şubat 2024 Cumartesi 07:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), elektrikli otomobil şirketi Tesla'nın ikaz lambalarındaki yanlış yazı tipi boyutu nedeniyle ABD'deki yaklaşık 2,2 milyon aracı geri çağıracağını belirtti.

Tesla'nın geri çağıracağı araçlar arasında Model X, Model S, 2017-2023 Model 3, Model Y ve 2024 Cybertruck araçları bulunuyor. Konuya ilişkin Tesla'nın açıklamasında ise, ABD'de yaklaşık 2,2 milyon aracı geri çağırmaya hazırlanıyor.

HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Sözcü'de yer alan habere göre, araçların sahiplerinin Tesla tarafından geri çağırma ve sorunu çözmek için atmaları gereken adımlar hakkında bilgilendirilmesi beklenirken, şirket genellikle geri çağırma işlemlerini, sorunun niteliğine bağlı olarak yazılım güncellemeleri veya fiziksel onarımlar sağlayarak gerçekleştiriyor.

Öte yandan, yanlış yazı tipi boyutunun nasıl ve ne zaman düzeltileceği de dahil olmak üzere bu geri çağırma için çözümün ayrıntıları, Tesla tarafından henüz açıklanmadı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime