Turktime

Terapi işe yaramadı! Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği bitiyor

Sanat dünyasında parmakla gösterilen çiftlerden Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak 8 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Terapi işe yaramadı! Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği bitiyor
Haberler / Magazin
2 Haziran 2023 Cuma 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süredir ayrılacakları konuşulan ve önceki gün Instagramdan birbirlerini silen sosyal medyada gündem olunca tekrar takipleşen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin boşanacağı öne sürüldü.

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, "Sanat camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak boşanmaya karar verdi. 8 yıl önce nikâh masasına oturan çiftin arasının kötü olduğu yönünde iddialar ortaya atılmış, ancak ikili çift terapisine gittiğini söyleyerek aralarını düzelttiklerini belirtmişti" iddiasından bulundu.

ÜNLÜ ÇİFT PARMAKLA GÖSTERİLİYORDU

Üstündağ, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

Şimdi duyduğuma göre çiftin evliliği üzerindeki kara bulutlar dağılamamış! Okan Ali isminde bir oğlu olan çiftin terapiye rağmen yollarını ayırmaya karar verdiklerini öğrendim. 2015’ten beri evli olan çiftin oturup konuşarak, ayrılmak için beraber karar aldığı iddia ediliyor. Parmakla gösterilen çiftin boşanmamak için çok denedikleri, fakat başaramadıkları ve çocukları için dostluklarını devam ettirmek istedikleri de gelen bilgiler arasında.

Bu boşanma, güzel oyucunun üçüncü boşanması olacak. Düvenci, 2000 yılında oyuncu Kaan Girgin’le evlenmiş, 2 yıl sonra ayrılmıştı. 2008’de ise Engin Akgün ile nikâh masasına oturan Ceyda Hanım’ın bu evliliğinden Melisa adında bir kızı olmuştu. Bu, Bülent Şakrak’ın da ikinci boşanması olacak. Şakrak, 2006’da meslektaşı Özge Borak’la evlenmiş ve 2010’da yollarını ayırmıştı."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime