Turktime

Tedarik krizi ABD'ye sıçradı! Raflar bomboş kaldı

İngiltere'de başlayan ve Avrupa'yı vuran tedarik krizi son olarak ABD'yi de esir aldı. Pek çok süpermarkette raflar boş kalırken, rafların üzeri fotoğraflarla kapatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Tedarik krizi ABD'ye sıçradı! Raflar bomboş kaldı
Haberler / Dünya
24 Ekim 2021 Pazar 19:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs salgınının etkisiyle dünya, benzeri görülmemiş bir tedarik kriziyle karşı karşıya. İngiltere ile başlayan, Avrupa'ya yayılan tedarik krizi son olarak ABD'de görüldü. 

ABD'de benzerine rastlanmamış bir kıtlık ve fiyat artışı görülmeye başlanırken, ülkede pek çok süpermarketin rafları boş kaldı.

RAFLARI DOLU GÖSTERMEK İÇİN ÖNELMLER

Ülkede yaşanan bu durum adeta infiale yol açarken, süpermarket zincirleri konuyla mücadele için farklı yollara başvurmaya başladı.

Müşterileri geri çevirmemek ve market raflarının boş görüntüsüne engel olmak için marketler rafların üzerlerini ürünlerin görselleriyle kapladı. Bazı marketler de farklı bir yönteme başvurarak eldeki az miktarda bulunan ürünleri ön sıralara dizerek, rafların dolu olduğu izlenimini vermeye çalıştığı gözlendi.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Beyaz Saray konu hakkında daha fazla sessiz kalamadı ve açıklama yapmak zorunda kaldı.

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın ülkede yaşanan tedarik zinciri krizinin çözümü için Ulusal Muhafızları devreye sokabileceği sözlerine açıklık getirerek, şu anda bunun aktif olarak düşünülmediğini bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime