Turktime

Tarihi buluşma: Aziz Yıldırım ve Ali Koç karşı karşıya

Fenerbahçe'de tarihi buluşma gerçekleşti. Başkan Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım, yarın yapılacak seçim öncesinde canlı yayında karşı karşıya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Tarihi buluşma: Aziz Yıldırım ve Ali Koç karşı karşıya
Haberler / Spor
9 Haziran 2024 Pazar 00:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım seçim öncesinde canlı yayında karşılıklı açıklamalarda bulundu.

İŞTE AÇIKLAMALAR:

AZİZ YILDIRIM:

Ali Koç bugün konuşma yapmış ben dinlemedim. Son bölümünde enteresan bir çağrı söylemiş. Bizim anti-fener lobisinden dolayı Fenerbahçe başarılı olamıyor. Bunun için beraber mücadele edelim.... Bu isteği için Ali Bey ile buluşmak istedim. Anti-lobiden siz ne kastediyorsunuz ben ne kastediyorum oradan başlayalım.

Aliciğim 6 senedir iyi bir şey yok ki? Benim de son 4 senem kötü. Amatörlerden bahsetmeyelim. Amatörlerin kurucusu benim. 1907 Derneği kadınları kapatıyordu. Amatörleri kurduk. Bir tek Futbol burada sıkıntılı.

Erkek basketbol için tebrik etmedim mi? Bütün programlarda çıktım antrenörlerle ilgili... Final Four'a kalmak da başarıdır. Ben sana ilk sene geldim Çırağan'da toplantı yaptım erkek basketbolu bana ver ben yöneteyim dedim.

Bu çağrıyı bana ilk kez yaptığın için geldim. Daha önce böyle bir çağrı yapmadın.

Aliciğim, "Biz mağlup olduk, eğlendiler" diyorsun. 2 Kasım benim doğum günüm. Sen hep başarısız oluyorsan ben ne yapayım? Yemek yiyorduk, birdenbire kalabalıklaştı ortam, eğlendik.

Galatasaray Başkanı size salladı. Ben çıktım adama "Sine ikili" dedim. Bu ifadeyi kullanmak kolay değil Ali Bey. Ben çıktım konuşma yaptım. Nihat Özdemir'e 28 şampiyonluğu sordum, 'Ali Bey bize bir mektup yazdı, okusan sen de onu vermezsin' dedi. Orada senin başka bir şey istediğini de ima ediyor.

ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI

Öncelikle teşekkür ederiz son dakika. Sayın Başkan beni aradı dedi ki ulusal kanala çıkalım. Ben Fenerbahçe TV istemiştim. 'Moderatörsüz yapalım' dedi. Bazı arkadaşlar dedi ki moderatörsüz olmaz... Ben uzun zamandır bu görüşmeyi istiyordum. Bu masadan kalktığımız zaman bir ve bütün Fenerbahçe'ye ihtiyacımız var. Bu 2 kişinin arasındaki kırgınlık, kızgınlık bu camianın birleşmesine bütünleşmesine engel oluyor. Ben uzun zamandır bunu istiyordum.

20 yıldır en çok sizin döneminizde bizim dönemimizde de olağan akışla anlatılmayacak şeyler yaşadık. Bu sene yaşadıklarımız... Ben başkan olduğum takdirde sayın Aziz Yıldırım istiyorsa destek olmak amenna, kendisi başkan olduktan sonra bizim yapabileceğimiz bir şey varsa ben geçmişi kapatırım.

Ben neden aday oldum açıklayayım. Ömer Temelli'nin evindeydik. Mahmut bey beni zorla yazacağını söyledi listeye. Ben beni yazmayın dedim. 2015'te oldu bunlar. Tekrar yargılanma çıktıktan sonra. Eve gidene kadar Londra'da eve gidene kadar mutluluk da bitti. 1907 teşekkür metni yayınladı diye yöneticime küfür etmişsiniz.

Bana göre benim uğruna çok şey yapacağım Aziz Yıldırım, benim tanımadığım bir Aziz Yıldırım konumunda son 6 yılda.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime