Turktime

Taraftar tek kareyle maçın önüne geçti

Bıyık ve fesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Milli Takım taraftarı sosyal medyada maçın önüne geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Taraftar tek kareyle maçın önüne geçti
Haberler / Medya
12 Haziran 2021 Cumartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Takım 2020'nin açılış maçında İtalya ile karşılaştı. Turnuvaya kötü başlangıç yapan millilerimiz İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. dakikalar 29'u gösterirken ekrana gelen görüntü ise sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflar arasına girdi. Bir Türk taraftarın taktığı maskenin üzerine yapıştırdığı bıyık ve kafasına geçirdiği fes, sosyal medyada çok konuşuldu. Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada paylaşılan bu görüntü adeta maçın önüne geçti.


Bıyık ve fes maçın önüne geçti. İtalya ile Roma Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız karşılaşmada 3 bin civarında Türk seyirci vardı. Türk taraftarlar, maç genelinde 15 bin civarındaki İtalyan taraflardan daha çok ses çıkardı, Milli Takım'a destek olmaya çalıştı. Sonuç iyi olmadı ama çok konuşulacak başka bir olay yaşandı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Karşılaşmanın 29'uncu dakikasında ekrana gelen bir taraftar, kafasındaki fes ve maskesinin üstüne taktığı bıyıkla dikkatlere geldi. Bir süre kameranın odağından ayrılmayan Türk taraftar, sosyal medyanın gündemine düştü. Olumlu olumsuz birçok yorum bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime