Turktime

Talat Atilla'ya yılın en iyi yazarı ödülü! Bir kez daha atanamayan öğretmenlerin sesi oldu

Uluslararası Radyocular Birliği'nin düzenlendiği 12. Alkışı Hakedenler Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın en iyi yazarı ödülüne layık görülen Gazeteci Talat Atilla, ödülünü atanamayan öğretmenlere atfetti.
ABONE OL
Abone Ol
Talat Atilla'ya yılın en iyi yazarı ödülü! Bir kez daha atanamayan öğretmenlerin sesi oldu
Haberler / Medya
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uluslararası Radyocular Birliği'nin düzenlendiği 12. Alkışı Hakedenler Ödülleri programı Ankara'nın Mamak ilçesinde düzenlenen programla dağıtıldı. Uluslararası Radyocular Birliği Başkanı Yusuf Erbaş programda konuşma gerçekleştirdi ve ödül dağıtımı yaptı.

Uluslararası Radyocular Birliği Başkanı Yusuf Erbaş düzenlenen programda yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Ödül alan isimleri tebrik ediyoruz. Bunlar motivasyon kaynağı. İnsan ödül almak ister. Bizler kurulduktan sonra dedik ki, Türkiye'de eleştirmek çok kolay ama alkışlamak zor. Bu bağlamda biz alkışlayarak ve artı bir hareket yaparak topluma sinerji oluşturmak istedik. Her yıl düzenli olarak ödül törenimizi Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bize ev sahipliği yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Radyo bir sırdaştır, sırdaşsız kalmayın.

Gazeteci Talat Atilla, yılın en iyi yazarı ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan Atilla, sık sık gündeme getirdiği atanamayan öğretmenlerin de sesi oldu. Atilla, ödülünü atanamayan öğretmenlere atfetti. 

"ÖDÜLÜMÜ ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE ATFEDİYORUM"

Yılın en iyi yazarı ödülünün sahibi olan Atilla şu ifadeleri kaydetti:

Başta Yusuf Erbaş olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim. Burada bu ödülü atanamayan öğretmenlerimize atfetmek istiyorum. Geçmişte yaşayan, bugün yaşayan ve yarın yaşayacak olan her insansanın bir öğretmeni vardır. Atanamayan öğretmenlerimizin acısı çok büyük. Sayın cumhurbaşkanımızın atanamayan öğretmenler konusunda ilgi ve desteğini onlara adına rica ediyorum. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime