Turktime

Talat Atilla'dan Tuğçe Tayfur'a tepki: İnsan biraz saygı duyar!

Ferdi Tayfur'un naaşı, cenaze namazı için Barbaros Hayrettin Paşa Camii’ne getirildi. Ancak cami bahçesinde, ünlü sanatçının kızı Tuğçe Tayfur ve yakınları arasında tansiyon yükseldi. Gazeteci Talat Atilla yaşananlara, "En yakınları tarafından eziyet edilen bir sanatçıydı" sözleriyle tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Talat Atilla'dan Tuğçe Tayfur'a tepki: İnsan biraz saygı duyar!
Haberler / Medya
5 Ocak 2025 Pazar 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Usta sanatçı Ferdi Tayfur, 79 yaşında aramızdan ayrıldı.

Antalya'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Tayfur'un vefat haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Türk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur’un vefatı, hayranlarını yasa boğarken, cenaze töreninde yaşanan gerginlik gündeme damga vurdu. Usta sanatçının naaşı, cenaze namazı için Barbaros Hayrettin Paşa Camii’ne getirildi. Ancak cami bahçesinde, ünlü sanatçının kızı Tuğçe Tayfur ve yakınları arasında tansiyon yükseldi.

Ferdi Tayfur’la bir süredir görüşmediği bilinen Tuğçe Tayfur, babasının tabutuna dokunmak üzere cami bahçesine geldiğinde, Ferdi Tayfur'un yeğeni tarafından engellendi. Karşılıklı hakaretlerin havada uçuştuğu bu gerginliği, çevredeki vatandaşlar araya girerek sonlandırmaya çalıştı.

"EN YAKINLARI TARAFINDAN EZİYET EDİLEN BİR SANATÇIYDI"

Gazeteci Talat Atilla, tv100 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Pazar Siyaseti programında, yaşananlara tepki gösterdi.

Usta sanatçının kaybı için üzüntüsünü dilen getiren Atilla, "En yakınları tarafından eziyet edilen bir sanatçıydı" ifadelerini kullandı.

Talat Atilla, Tuğçe Tayfur'a şu sözlerle tepki gösterdi:

Ferdi Tayfur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Doğu-Batı sentezini muazzam yapan başka bir sanatçı yoktur. Hayatı boyunca acılarla yoğrulmuş bir sanatçıydı. En yakınları tarafından eziyet edilen bir sanatçıydı. Örneğin kızı (Tuğçe Tayfur) babası için "Ferdi Bey" ifadesini kullandı.

"İNSAN BİRAZ SAYGI DUYAR"

Cenezesinde kavga edildi. Tuğçe Tayfur, insan biraz saygı duyar. Böyle saygısızlık olur mu? 12 senedir Muğla'ya hapsedilmiş bir Ferdi Tayfur vardı... Bu toplumun gösterdiği ikiyüzlülükten yoruldu. Sevenleri de hor görüldü. Bi gazeteci hakaretler savurdu. Bu halkın sosyolojisini anlamamışlardır. Biz bir kez daha buradan sevenlerine sabır, Allah'tan rahmet diliyoruz. 

YAYININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Fatih Erbakan: Cumhur İttifakı defteri bizim için kapandı 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Hasan çınar
 8 Ocak 2025 Çarşamba 11:37
Kabri nur mekanı cennet olsun inşallah kızı yapmış saygısızlığın alasını ama damadının hakaretleri hat safhada yazık adamı kahrından öldürmüşler
 Nurşen bülbül
 7 Ocak 2025 Salı 16:55
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Sağlığında ve hastalığın da olmıyan öldüğünde de olmasın. benim düşüncem
 Duru tuz
 7 Ocak 2025 Salı 03:26
Harika özetlemişsiniz
 Duru tuz
 7 Ocak 2025 Salı 03:26
Harika özetlemişsiniz
 Ayşe
 6 Ocak 2025 Pazartesi 17:03
Evladı ile babasının arası bozulmuş yeğen de yangına körükle gitmiş. Tabuta dokunma demek yeğene dusmez.Ne yaşanmışlara yaşanmış o bir evlat sana laf düşer mi. Herkes haddini yerini bilmeli.
 Münevver
 6 Ocak 2025 Pazartesi 12:39
Dünyada iyi geçinemiyenler öldükten sonra da gelmeyi hak etmiyor ömür boyu bu vicdanla yaşasınlar yaşasınlar varsa eğer
 Münevver
 6 Ocak 2025 Pazartesi 12:39
Dünyada iyi geçinemiyenler öldükten sonra da gelmeyi hak etmiyor ömür boyu bu vicdanla yaşasınlar yaşasınlar varsa eğer
 Misafir
 6 Ocak 2025 Pazartesi 12:29
Tülay hanimin babasi vefat ettiginde lütfen babasinin cenaze merasimine birakilmasin. o zaman anlar baba ve evlat iliskisini...
 Feyza
 6 Ocak 2025 Pazartesi 06:31
Tartışmanın sebebi ,hadsiz yeğeniydi,fitne soktu aralarına, birbirlerine çok düşkündü onlar,babasının tabutunu tabii ziyaret edecek ona ne ,insan duracağı yeri bilmeli ,dayısının saygısı yokmuş ,terbiyesiz kadın, evlerden ırak ,mikser gibi
 Tùlay
 5 Ocak 2025 Pazar 22:59
Ben olzam kizini hic birakmazdim. Annesinide

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Turktime