Turktime

Szalai için dev teklif

Almanya’nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund’un, Fenerbahçe’ye Attila Szalai'nin transferi için 12 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Szalai için dev teklif
Haberler / Spor
2 Ağustos 2021 Pazartesi 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe ’nin başarılı stoperi Attila Szalai’yi isteyen takımlar arasına Borussia Dortmund da katıldı. Bundesliga’nın güçlü temsilcisi Macar futbolcu için ilk teklifini de yaptı.

Alman Sky Sports’un haberine göre sarı-siyahlılar, savunmadaki eksiğini hala gideremedi. En son bir başka tanıdık isim olan Merih Demiral ile ilgilenen Dortmund, Juventus’un 40 milyon Euro’luk bonservis talebini çok buldu ve bu transferden vazgeçti.

TEKLİF 12 MİLYON EURO

Sky Sports’un Türk medyasına dayandırdığı haberde, Alman ekibinin yeni hedefinin Attila Szalai olduğu belirtildi. Hatta Alman kulübü sarı-lacivertlilere şimdiden 12 milyon Euro’luk bir teklif sundu.

2 milyon Euro'ya geldi değerini 10'a katladı

Ancak Fenerbahçe'nin defans oyuncusu için 20 milyon Euro istediği vurgulandı. Haberde Szalai’nin Ocak ayında Kıbrıs'ın Apollon Limassol takımından 2 milyon Euro’ya transfer edildiği hatırlatıldı. Ayrıca Szalai’nin, EURO 2020’de Almanya’yı grupta elenmenin eşiğine getiren Macaristan Milli Takımı ile iyi bir performans sergilediği vurgulandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime