Turktime

Suya indirim! Belediye Başkanı duyurdu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın önerisiyle mesken su aboneliklerinde kademe değişikliği yapılarak, suya yüzde 20 indirim uygulanmaya başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Suya indirim! Belediye Başkanı duyurdu
Haberler / Ekonomi
21 Şubat 2024 Çarşamba 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı birinci oturumu, Meclis Başkanvekili Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, Başkan Aktaş tarafından sunulan ve mesken abonelerinde 12 metreküp olarak uygulanan birinci kademedeki değişikliği içeren yazılı önerge oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni düzenlemeye göre, birinci kademe aralığı 12 metreküpten 18 metreküpe yükseltildi. Bu sayede, vatandaşlar ilk 18 metreküp su kullanımı daha ekonomik bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Bakan Aktaş konuyla ilgili yeni düzenlemeyle birlikte 18 metreküp su kullanan obonelerimiz faturalarında ortalama yüzde 20 indirim görecek dedi.

Bursa'da yaşayan vatandaşların yeni düzenlemeden yararlanmak için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yok. İndirimler, otomatik olarak abonelerin faturalarına yansıyacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime