Turktime

Survivor yarışmacısı hakkında şiddet iddiası!

Ayşe Aslanpay, eski erkek arkadaşı Batuhan Karacakaya tarafından darp edildiği iddiasında bulundu. Yaptığı sosyal medya paylaşımında dava açtığını da dile getiren Ayşe Aslanpay tüm delilleri dosyaya sunduğunu belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Survivor yarışmacısı hakkında şiddet iddiası!
Haberler / Magazin
29 Mart 2023 Çarşamba 08:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çocukluk yıllarında ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle hafızalara kazınan ve Survivor Türkiye yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesi kazanan Batuhan Karacakaya hakkındaki iddialar şoke etti.

Eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, Batuhan Karacakaya’dan şiddet gördüğünü söyledi.

YOLLARINI AYIRDILAR

Batuhan Karacakaya geçtiğimiz yıl sosyal medya paylaşımıyla aşkını ilan etmiş ve Ayşe Aslanpay ile olan beraberliklerini duyurmuştu.

Batuhan Karacakaya ile yollarını ayıran Ayşe Aslanpay Twitter hesabında, "Umarım açacağın yeni sayfada benim seni sevdiğimden daha çok severler seni." ifadelerini kullandıktan sonra sosyal medya hesaplarını dondurmuştu.

“ELİMDEKİ TÜM DELİLLERİ DOSYAYA SUNDUM”

Batuhan Karacakaya'nın kendisini darp ettiğini iddia eden Ayşe Aslanpay, "Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darp edildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır." dedi.

Ayşe Aslanpay darp açıklamasını açıklamasını, "Mental olarak o kadar yoruldum ki. Hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma ve avukatıma teşekkürler." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime