Turktime

Survivor'da polis baskınına neden olan not ortaya çıktı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor serisinin All Star kadrosunda yer alan yarışmacı Seda'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı sorumsuz davranış Survivor ekibinin başına dert açmış ve Survivor ekibine polis baskını düzenlenmişti. Baskına ilişkin yeni detaylar oraya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Survivor'da polis baskınına neden olan not ortaya çıktı!
Haberler / Medya
15 Ocak 2024 Pazartesi 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Survivor ekibine geçtiğimiz günlerde polis operasyonu yapılmıştı. Operasyonla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı yeni bölümde Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülünden dönerken takımını zora soktuğu notu izleyicilerle paylaştı. Ilıcalı, Seda'nın babasına attığı mesajları da anlattı.

Acun Ilıcalı "Seda şöyle yazmışsın; baba, Begüm ve Damla bizi gördü" dedi. Seda "Babam yanımda değil ki 'biz' olsun" diye cevap verdi.

Acun Ilıcalı da dayanamayarak 'Müsaade et o şaşkınlığı biz yaşayalım' ifadelerini kullandı. Seda'nın babasına 'prodüksiyondan ararlarsa ben asla mesaj yollamadım, asla' dediğini de izleyiciyle paylaşıldı.

SOS YAZMIŞ

Seda'nın Kolombiya dönüşünden tanımadığı kadına bıraktığı notta Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı'nın paylaştığı notun altında yazan bir detay dikkat çekti.

Seda, ''Bu notu babama lütfen iletir misin?" yazısının altına Uluslararası Mors Alfabesi acil durum sinyali olan SOS ifadesini kullandığı görüldü.

ELEME ADAYI OLDU

Dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Konseyde adı çıkan Seda Aktuğlu ikinci eleme adayı oldu. Seda ve Kardeniz düelloya çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime