Turktime

Survivor'da eleme potasında kimler var?

Dün akşam 101. bölümüyle ekrana gelen Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanırken gece de yarışmacıların kaderini belirleyecek olan konseyde eleme adayları kimler oldu?
ABONE OL
Abone Ol
Survivor'da eleme potasında kimler var?
Haberler / Medya
18 Haziran 2018 Pazartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Survivor son bölümde yarışmacılar, dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyunu sonrası konseye geçildi ve 3 kişi eleme potasına çıktılar.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da artık takım olarak değil bireysel olarak yarışılıyor. Yarışmacılar yine çok zolu bir parkurda mücadele vererek dokunulmazlığı kazandılar.

Turabi ve Damla'nın yer almadığı parkurda kadınlarda dokunulmazlığı Nagihan, Erkeklerde ise Adem aldı. Konseyde en çok ismi yazılan isim Turabi olurken, Nagihan, Sema'nın Adem ise Murat'ın ismini söyledi.



DAMLA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sakatlığı nedeniyle oyunlarda yer almaya ve tedavi gömen Damla, dünkü konseyde duygusal anlar yaşadı. Eleme adayının belirleneceği sırada gözyaşı döken ve emeklerinin boşa gideceğini düşünen Damla'yı başta Anıl olmak üzere tüm yarışmacılar teselli etmeye çalıştı.



YEN,İ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor'ın 102. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Survivor yeni bölümde yarışmacılar, ödül oyununa çıkacaklar. Ödül ise yine farklı bir yere seyehat şeklinde... Yarışmacılar ödülü duyunca adete kendilerinden geçerken oyun esnasında zaman zaman ufak çaplı sakatlıklar yaşanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime