Turktime

Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında konuştu: Kumpasın içindeyim!

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi görüntüleri hakkında ilk kez konuştu. Karabulut, "Geçmişte adli tıp kurumunda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim." İfadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında konuştu: Kumpasın içindeyim!
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2024 Perşembe 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaklaşık 15 yıl önce kamuoyunda infial yaratan, kan donduran detayları ve olaya ilişkin şüpheler ile toplumsal hafızada derin izler bırakan Münevver Karabulut cinayeti yeniden gündeme geldi.

İntihar ettiği açıklanan katil Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması beklenirken Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle Garipoğlu'nun otopsi esnasında yapılan işlemlere ait görüntüler ortaya çıktı.

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi görüntülerine ilişkin ilk kez konuştu. Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural'ın sunduğu "Neler Oluyor Hayatta" programına telefonla bağlanan Karabulut, otopsi fotoğraflarının Garipoğlu'na ait olduğu konusunda şüphelerinin olduğunu ifade etti.

"DÜBLÖRÜNÜ YAPAR YOLLARLAR"

Dava sürecinde adli tıp kurumunda yapılan şaibeli işlemlere dikkat çeken Karabulut, "Fotoğraflarla bu iş olur mu? Fotoğraflarla bu iş olmaz. Dublörünü yapar yollarlar. Geçmişte adli tıp kurumunda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim." dedi.

'MEZARIN AÇILMAMASINDAKİ ISRAR BENİ ŞÜPHELENDİRİYOR'
Fotoğraflarla şüphelerinin giderilmediğini söyleyen Süreyya Karabulut, Garipoğlu'nun mezarının açılması talebini yineleyerek, "İşi ört bas etmek isteyen güçlü bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? Bir an önce mezarın açılmasını talep ediyorum. Ben fotoğraflardan tatmin olmadım. Mezarın açılmama kararındaki ısrar, beni daha da şüpheye düşürüyor. İlahi adalet diye bir şey var. Er ya da geç adalet yerini bulacak. Mezarın açılması için mücadele etmeye devam edeceğim." diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime