Turktime

Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? Gündemde 2 tarih var!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak son anda iptal edilen Süper Kupa maçının ne zaman oynanacağı merak ediliyor. Gündemde 2 tarih var. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? Gündemde 2 tarih var!
Haberler / Spor
31 Aralık 2023 Pazar 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray ile Fenerbahçe maça Mustafa Kemal Atatürk tişörtü ile çıkmak istemiş ancak Suudi Arabistan yönetiminin buna izin vermediği belirtilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerle bu krizi çözmek adına görüşmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı'nın okunacağı ve Türk bayrağının açılacağı vurgulanmıştı. Takımların sahaya Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteğinin ise çözüme kavuşturulması bekleniyordu.

SAHAYA ÇIKMAYI REDDETTİLER

Yaşanan gelişmelerin ardından ise Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.

TFF'nin konakladığı otele gelen kulüp başkanları, TFF yetkilileri ile son durumla alakalı toplantı gerçekleştirdi. Ancak zirveden maç için olumlu sonuç çıkmadı ve kulüpler sahaya çıkmayı reddederek Türkiye'ye döndü.

SÜPER KUPA NE ZAMAN OYNANACAK?

İptal edilen Süper Kupa'nın ne zaman oynanacağı ise netleşmeye başladı.

Yeni yılın ilk ayıyla birlikte iki takım da yoğun bir maç temposuna girecek. Bu süreçte Süper Kupa Finali için Ocak sonu veya Şubat başında bir boşluk gözüküyor.

Türkiye Kupası maçlarının yanı sıra Şubat ve Mart aylarında takvime Avrupa kupaları da eklenecek. Mart ayı da dolu ve son haftasında ise Milli ara olacak.

Temsilcilerimiz Avrupa’dan elenirlerse, Nisan ayı içerisinde hafta içi günleri boşa çıkıyor. İhtimaller dahilinde bu ay içerisindeki uygun bir günde, Süper Kupa oynatılabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime