Turktime

Süleyman Soylu iş dünyası ile buluştu: Meclis'te ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Erdoğan Özegen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk-iş Başkanı Ergün Atalay ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Süleyman Soylu iş dünyası ile buluştu: Meclis'te ziyaret
Haberler / Siyaset
12 Ekim 2023 Perşembe 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu iş ve siyaset dünyasının önemli isimleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir araya geldi. 

Soylu, AK Parti MKYK Üyesi Erdoğan Özegen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk-iş Başkanı Ergün Atalay ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'i makamında ağırladı.

Siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

"Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diyen Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

AK Parti MKYK Üyesi Sn. Erdoğan Özegen’e, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Türk-iş Başkanı Sn. Ergün Atalay’a ve TESK Başkanı Sn. Bendevi Palandöken’e Gazi Meclisimizde nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime