Turktime

Stefan Kuntz, Uğurcan Çakır için kararını verdi

Milli kaleci Uğurcan Çakır için Japonya ile oynanacak hazırlık maçı öncesi dikkat çeken bir karar alındı. Buna göre Japonya maçına ilk 11'de başlayacak olan Uğurcan Çakır, ilk yarı sonunda oyundan alınacak.
ABONE OL
Abone Ol
Stefan Kuntz, Uğurcan Çakır için kararını verdi
Haberler / Spor
12 Eylül 2023 Salı 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Futbol Takımı, özel maç kapsamında Japonya ile karşı karşıya geliyor. Maça ilk 11'de başlayacak olan Uğurcan Çakır için teknik ekipten sürpriz bir karar çıktı.

STEFAN KUNTZ'DAN UĞURCAN ÇAKIR KARARI

Japonya maçı öncesi konuşan Stefan Kuntz, açıklamalarının sona ermesinin ardından yeniden basın mensuplarına yöneldi ve Uğurcan Çakır'la ilgili verdiği kararını söylemeyi unuttuğunu kaydetti.

İKİNCİ YARIDA ALTAY BAYINDIR BEKLENİYOR

Buna göre Uğurcan Çakır ilk 11'de başlayacağı Japonya maçının ilk yarısının sonunda oyundan alınacak. Uğurcan Çakır'ın yerine Altay Bayındır'ın oyuna dahil olması bekleniyor. Mert Günok da müsabakanın yedek kalecileri arasında yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Ali başkaya
 13 Eylül 2023 Çarşamba 22:24
Milli takımda oynayacak olan uğurdan çakıra güven medığıni söylüyorsun önce sen kendıne güvencin olmadığını söylüyorsun. Milli takim denememi maçimi oynuyorsun kalecilerin birini kaleye koy ikinci devre öbür kaleciyi al sen ne yeteneksiz bir teknik patronsun yazıktır bu genç kalecileri harcamayami geldin milli takımın başina önce sen kendine bak çocuk.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime