Turktime

Şota'dan iddialı açıklama

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’ı yenerek yarı finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Şota'dan iddialı açıklama
Haberler / Spor
1 Mart 2024 Cuma 00:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’ı yenerek yarı finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon’u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fatih Karagümrük, deplasmanda Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek yarı finalde Trabzonspor’un rakibi oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, “Zor bir maçtı. Senaryosunu yaptık, baskı altında oynayacaktık. Kaleye çok yakın oynamak istemedik. Çünkü çok özel oyuncuları var. Çok orta geliyor, iki aktif bekler var. Fakat bu maçlar taktik açıdan biz hocalar için biraz daha kolay oluyor. Tekrar şansımız oldu. Zaten erken gol de geldi. Galatasaraylı oyuncular daha aceleyle oynayınca, doğal olarak geri pas verince, erken gidelim öne diye düşününce daha fazla hata oldu. İkinci gol de iyi bir zamanda geldi. O yüzden bu durumda benim için biraz daha kolay oldu. 5-4-1’e döndük. Sonuçta çok mutluyuz. Futbolcularımı tebrik etmek istiyorum” diye konuştu.

Yarı finaldeki Trabzonspor eşleşmesi ve kupadaki hedefi hakkında konuşan Gürcü teknik adam, “Galatasaray’ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon’u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime