Turktime

Sinem Kobal 7 yıl sonra sahalara geri dönüyor!

Sinem Kobal, oyunculuğa verdiği 7 yıllık uzun aranın ardından yeniden bir filmle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Sinem Kobal 7 yıl sonra sahalara geri dönüyor!
Haberler / Magazin
12 Temmuz 2024 Cuma 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sinem Kobal, oyunculuğa verdiği 7 yıllık uzun aranın ardından yeniden bir filmle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra kariyerine ara vermişti. Ancak geçen haftalarda "Karşılamalar" adlı dizide konuk oyuncu olarak yer alan oyuncu, şimdi ise başrolünü üstleneceği “Her Şeyin Başı Merkür” filmiyle geri dönüyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ayşe Balıbey'in aynı adlı kitabından uyarlanan ve astrolojik komedi türündeki film, savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan Elif'in eğlenceli hikayesini anlatacak.

Sky Film'in yapımcılığını üstlendiği projenin yapımcısı Emre Oskay, senaristi ise Ayşe Balıbey olacak. Filmin yönetmen koltuğunda Ali Balcı oturacak. Çekimlerine ağustos ayında başlanacak olan filmin başrolünde yer alacak olan Sinem Kobal’ın partneri için de görüşmeler devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime