Turktime

Sıfır kilometre aldığı jipi satmak istedi: Şoke oldu

Bayiden sıfır kilometre araç satın alan Mustafa Ümit Yıldız, 7 ay sonra aracını satmaya karar verdiğinde sol ön çamurluğun boyalı olduğunu öğrendi. Mersin'de yaşanan olayda, firmanın değer kaybı için 35 bin TL teklifini kabul etmeyen Yıldız, yargıya gitti.
ABONE OL
Abone Ol
Sıfır kilometre aldığı jipi satmak istedi: Şoke oldu
Haberler / Güncel
30 Mayıs 2024 Perşembe 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında Mersin'de bir bayiden 1 milyon 670 bin lira karşılığında Peugeot marka jip satın alan Mustafa Ümit Yıldız, aracını satmaya karar verince hayatının şokunu yaşadı.

Satışı gerçekleştirmek için bir alıcıyla anlaşan Yıldız, ekspertize gittiğinde sıfır kilometre aldığı aracının sol ön çamurluğunun boyalı olduğunu öğrendi.

"35 BİN LİRA ÖNERDİLER"

Ayıplı araç satan ve satış sırasında müşterisine belirtmeyen bayi, Yıldız'a başvurusu sonrasında, "Sizin aracınız fabrikada boyanmış. Bu da değer kaybına yol açıyor ve 35 bin lira size ödeme yapalım" şeklinde karşılık verdi. Mağduriyet yaşayan müşteri, aracının sıfırı ile değiştirilmesini talep ederek konuyu yargıya taşıdı.

"YALANCI DURUMUNA DÜŞTÜM"

Sıfır otomobil alırken bile güven sorunu yaşamanın hayal kırıklığını yaşayan Yıldız, "Güvenerek araç alamayacaksak artık ne yapalım. Çok şaşırdım. Şu anda kendilerinde bütün bilgiler var. Fabrikada araç işlem görmüş. Satarken bir de ben aracı boyasız, hatasız diye ilana koydum. Gelen adama karşı da yalancı durumuna düştüm. Kötü hissettim kendimi" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime