Turktime

Shell 200 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu

Shell, şirket bünyesindeki düşük karbon çözümleri biriminde sadeleşme ve performans odaklı dönüşüm kapsamında 2024'te 200 kişinin işten çıkarılacağını bildirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Shell 200 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu
Haberler / Dünya
26 Ekim 2023 Perşembe 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Shell'in AA muhabiri ile e-posta yoluyla paylaştığı açıklamaya göre, şirket bünyesindeki düşük karbon çözümleri biriminde sadeleşme ve performans odaklı dönüşüm yapılacak.

Sadeleşme kapsamında, söz konusu birimdeki 200 kişi 2024'te işten çıkarılacak. Yapılanmanın 2024 sonuna kadar sürmesi planlanırken, bu süreçte 130 kişilik pozisyona ilişkin değerlendirme süreci olacak.

Shell'in düşük karbon çözümleri birimi, ulaşım ve sanayide karbonsuzlaşma ile hidrojen gibi gelişmekte olan enerji çözümlerini kapsıyor.

Shell, haziranda 2023-2025 döneminde e-mobilite ve elektrikli araç şarjı, düşük karbon yakıtları, yenilenebilir enerji üretimi, çevresel çözümler, hidrojen ve karbon yakalama teknolojilerinin gelişimini desteklemek üzere 10-15 milyar dolar arasında yatırım planladığını açıklamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime