Turktime

Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü!

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile boşanmanın ardından soluğu yurt dışında aldı. Eski eşinin dekoltesine karıştığı bilinen Subaşı yeni tarzıyla dikkatleri üzerine topladı.
ABONE OL
Abone Ol
Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü!
Haberler / Magazin
3 Ekim 2023 Salı 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi neredeyse 5 ay süren evliliklerini tek celsede bitirdi. Evlilik sonrası paylaşımlarını azaltan ve "Eşin kıskanıyor mu yoksa..." sorusu üzerine "Normal değil mi böyle olması? Saygı duymak lazım" diyen Şeyma Subaşı eşinden dolayı o dönem bikinili poz bile vermemeye başlamıştı.

"ÖZÜNE DÖNDÜN"

Meedo'dan şiddet gördüğü söylenen Şeyma Subaşı boşanmanın ardından hemen yurt dışına çıktı. Arkadaşlarıyla eğlenceden eğlenceye koşan Subaşı eski hallerine ve paylaşımlarına döndü.

Yurt dışında partiden partiye giden Şeyma Subaşı cesur tarzıyla da dikkat çekti. Üst üste paylaşım yapan Acun Ilıcalı'nın eski eşine "Özüne döndün" yorumları geldi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Emine
 4 Ekim 2023 Çarşamba 00:52
Çıplaklık eşittir" CESARETTİR "adı altında kadınları gaza getirip,ne kadar soyunursan o kadar cesursun diyen medya kuruluşlarını Allah''a havale ediyorum.Kötü örneklerin türünü çoğaltarak bu hale getirdiler.Bıktık artık,telefona bakarken bu çıplaklık dayatmasını görmemek için hızlı hızlı sayfaları değiştiriyorum.Gerçekten yeter.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime