Turktime

Sevilay Yükselir'den Cevap ve Düzeltme Yazısı

Sevilay Yükselir'den Cevap ve Düzeltme Yazısı...
ABONE OL
Abone Ol
Sevilay Yükselir'den Cevap ve Düzeltme Yazısı
Haberler / Tekzip
16 Ocak 2014 Perşembe 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cevap ve Düzeltme Metnidir



Paris cinayet zanlısı Ömer Güney’e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydını sosyal medyada yayınlanması üzerine Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu, sosyal medya üzerinden müvekkilim ile ilgili asılsız iddialar gündeme getirerek, Müvekkilimin Paris cinayet zanlısı Ömer Güney ile ilgisi olduğu algısını oluşturarak adeta müvekkilim hedef haline getirmiştir. Sosyal Medya üzerinden yapılan ve gerçek olmayan bu iddialar, Emre Uslu tarafından da dile getirilmiştir. Gerçeklik tanımayan bu iddialar sonucunda Paris cinayet zanlısı Ömer Güney ile müvekkilimin birlikte fotoğrafları olduğuna dair asılsız mesnetsiz haberler internet haber sitelerine servis edilmiştir. Bu asılsız iddiaları haber biçiminde servis ederek müvekkilimi açık hedef haline getiren kişiler hakkında yasal başvurular yapılmıştır.

Söz konusu haberler ve iddialar tümüyle gerçek dışı olup, bu haberlerde iddia edildiği gibi Paris cinayet zanlısı Ömer Güney ile müvekkilimin hiçbir tanışıklığı, buluşması bir araya gelmesi söz konusu değildir. Müvekkilim Paris cinayet zanlısı Ömer Güney’i tanımamaktadır. Hal böyle olmakla, Paris cinayet zanlısı Ömer Güney ve Paris cinayetleri ile müvekkilimi ilişkilendirmeye çalışan kişi ve kurumlar açıkça suç isnad etmekte ve kasıtlı ve kötü niyetli olarak müvekkilimi hedef göstermektedirler.

Yukarıda açıklandığı şekilde Müvekkilim Sevilay Yükselir kasıtlı ve kötü niyetli olarak gerçek olmayan iddialar gündeme getirilerek hedef gösterilmektedir. Gerçek olmayan bu iddiaların yayınlanması da suç teşkil ettiğinden siz sayın basın yayın organlarının gerçek olmayan bu iddiaların yayınlanmasına aracılık etmemesini aksi taktirde gerçeklik tanımayan bu iddiaları yayın konusu yapan kişi ve kuruluşlar hakkında da yasal işlem yapılarak hukuki hakların kullanılacağını kamuoyunun ve ilgililerin bilgisine sunarız.



Avukat Gökçe Kılıç Gülsaran

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime