Turktime

Serenay Sarıkaya'ya şok eden Umut Evirgen sorusu

Ünlü işletmeci Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabından yayınladığı derin yırtmaçlı pozları beğenmiş, bir saat sonra da beğenisini kaldırmıştı. Sarıkaya'ya, Evirgen'in sosyal medyada gündem olan hamlesi hatırlatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarıkaya'ya şok eden Umut Evirgen sorusu
Haberler / Magazin
7 Kasım 2023 Salı 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Öğleden sonra geldiği mekandan yaklaşık üç saat kalarak akşamüstü ayrılan oyuncu, basın mensuplarına "Özleştik, konuşalım biraz hadi" dedi.

31 yaşındaki güzel, "Çok yoğun çalışıyorum. Ev-iş, iş-ev modundayım. Bugün repo günümdü, kendime vakit ayırmak istedim. Onun haricinde 'Şahmaran' aralık veya ocak ayı gibi seyircisiyle buluşacak. Birkaç işim daha var, bakalım. Güzel gidiyor" açıklamasını yaptı.

"YALNIZLIK ÇOK GÜZEL"

"Bekarlık nasıl gidiyor, hayatınızda kimse var mı?" sorusuna Sarıkaya, "Valla kim olsun, hangi ara olsun? Yalnızlık çok güzel" cevabını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın makyaj masasında verdiği pozları beğenmişti.  Durumu yaklaşık bir saat sonra fark eden ünlü işletmeci, beğenisini geri çekmiş ancak bu durumun kısa sürede sosyal medyada gündem olmasına engel olamamıştı.

UMUT EVİRGENİ DUYMAMAZLIKTAN GELDİ

400 binden fazla beğeni ve çok sayıda övgü dolu yorum gelen paylaşımına eski sevgilisinin beğenisiyle ilgili soruları duymamazlıktan gelen Serenay Sarıkaya, "Görüşürüz arkadaşlar, kendinize iyi bakın" diyerek oradan ayrıldı.

(Cadde)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime